tisdag 19 november 2013

Är det bara jag som är lat??

Läser på flera bloggar att ni börjat eller planerar att börja julstäda. Är det bara jag som är lat och inte gör någon storstädning till jul?? Inte för att det inte skulle behövas, men jag kör bara på som vanligt med städningen och skippar att torka ur alla skåp och hyllor etc. Jag gör som Ernst sa en gång, släck lamporna och tänd en massa ljus istället så är det ingen som ser att det är lite skitigt i hörnen ;) Skämt åsido, jag är mycket mer peppad att göra en storstädning framåt våren, när solen börjar lysa in och man ser hur smutsiga fönster man har ;) Så då brukar jag få ett riktigt ryck och ta tag i städningen lite överallt. Tror att det har att göra med ljuset också, att man liksom blir piggare... Till jul vill jag lägga mina krafter på att pynta och pyssla, så då gör det inget att mina skåp inte är tip top :)

Hur gör ni?

3 kommentarer:

  1. Detta året gör jag en riktigt storstädning då mannens familj kommer från andra sidan Europa för att fira jul med oss! Men annars… Njae… jag är väl också den lata då, kör bara vanlig städning året om nästan, haha

    SvaraRadera
  2. Jag kör på din och Ernsts linje! Släcka ner och tända ljus. Fokuserar hellre på bakning och julmys än att skrubba ställen man ändå aldrig ser.

    SvaraRadera
  3. Skönt att jag inte är ensam, ha ha! :)

    SvaraRadera