söndag 30 november 2014

Min allra första och alldeles egna!

När jag var liten var det inte så vanligt med paketkalendrar. Jag hade alltid en chokladkalender, kalendern från Kalletidningen och nån fin glitterkalender (vart har de tagit vägen förresten, man ser dem nästan aldrig... Synd!) Jag hade aldrig någon paketkalender, men jag kommer ihåg att grannfamiljen, där jag även var dagbarn, hade en gran (om jag minns rätt..) gjord av tändsticksaskar som kalender och jag var alltid lite avundsjuk på den ;)

Så nu i år ska jag få öppna min allra första paketkalender!! Den är från en scrap-grupp och vi har gjort en kalenderswap (läs mer om den här)

Det ska bli så mysigt! :)


8 kommentarer:

 1. Kul! Jag vill också ha en paketkalender =)

  SvaraRadera
 2. Kul med paketkalender. Vi syskon hade en gemensam när jag var liten (dock hade vi ingen under mina första fem år), så när det bara var jag och syrran fick vi öppna varannan dag, när småbrorsorna kom blev det var tredje och sedan var fjärde dag som man fick öppna. Helt lagom. :)

  Saknar också de fina glitterkalendrarna! Hade alltid en sådan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så hade vi också tänkt göra från o med nästa år när lillebror är lite större o vet vad det handlar om :)

   Radera
 3. Jag var avundsjuk på din chokladkalender! :) För det fick aldrig jag!
  De glittriga kan man hitta i vissa bokhandlar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, ja gräset är alltid grönare på andra sidan ;) Ja, jag vet att bokhandlare ibland haft men jag har inte sett någon på många år. Fast om man är i en stor bokhandel med stort sortiment kanske...

   Radera
 4. Nu kom jag på vad de heter som brukar vara här på julmarknad. De har gammeldags kalendrar som vykort och mycket mer. Flinkshandelsbod.se
  Se även mamsellk.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, det ska jag kolla in! Tack för tipset :)

   Radera