måndag 4 januari 2016

Kvar i julbubblan!

Här hemma har vi fortfarande jul och jag njuter av att ha en hel veckas julledighet kvar! Idag var det snöstorm och 13 grader kallt ute, så vi stack inte näsan utanför dörren i onödan.
Barnen gick omkring i sina pepparkaksdräkter hela dagen och jag har (som vanligt under den här ledigheten) gått omkring i raggsockor och en av mina jultröjor.


Vi drog fram den gamla VHS:en från gömmorna och tittade på både Mupparnas julsaga och Musses julsaga och åt godis en helt vanlig måndag, mys!!Mannen är på middag med jobbet ikväll och stormen viner fortfarande utanför, så det får nog bli en brasa, massa tända ljus och en julfilm för min del ikväll. Kanske äter jag upp de sista julgodisarna också, vem vet ;)

3 kommentarer:

  1. Här är vi också kvar i julbubblan, man får njuta så länge man kan. Jag ligger i julgranens sken och läser.

    SvaraRadera
  2. Härligt att det finns fler som är kvar i julbubblan! Tycker man hör så många som slänger ut julen redan innan nyår.... Själv jular jag på så länge jag kan! /Linda

    SvaraRadera
  3. Så underbart att kunna stanna kvar i "bubblan" och bara njuta. Tillhör tyvärr dem som har svart att behålla stämningen efter julhelgen.

    SvaraRadera