fredag 1 juli 2016

Himmelriket för en Disneyälskande julbloggare!

Vi är just nu i Florida och förra veckan var vi i Orlando och på Disney World. Vilken upplevelse för en Disneyälskare som jag! Jag tyckte det var minst lika roligt som barnen! Eller, kanske inte helt... Dottern, sex år, grät när vi åkte därifrån andra dagen för att hon "aldrig kommer att träffa dem igen". Riktigt så illa var det inte för mig ;)


I alla fall, innan vi åkte från Orlando gjorde vi ett besök Downtown Disney (Disney Springs heter det visst nu...) Där har de världens största Disneybutik och inte nog med det, en jättestor Disney julbutik! 
Sorry för kassa mobilbilder, orkade inte släpa med mig kameran. Fokus låg på annat håll ;) 
Mannen fattade läget och gick iväg och roade tvååringen på annat håll, medan jag och dottern botaniserade loss bland julkulor, julstrumpor och en himla massa juliga Disney-ornaments. Behöver jag säga att jag lämnade Orlando lite (nåja, allt är relativt ;)) fattigare, men mycket lyckligare!

Jag ska visa er vad jag köpt när vi kommer hem till Sverige igen. De var sjukt noga med att slå in sakerna, både i silkespapper och wellpapp, så just nu ligger de i väskan i tryggt förvar i väntan på hemfärd...

Nu ska vi först njuta en vecka till här i Redington Beach på Floridas västkust. Bada en hel massa på den superfina stranden och fira 4th of July!
4 kommentarer:

 1. Wow!ser fram emot bilderna på julsakerna.

  SvaraRadera
 2. WOW vilken resa. Alltid drömt om disneyworld

  SvaraRadera
 3. Åh vilken härlig resa, ser fram mot bilderna på det du handlat!
  Jag har förresten bytt adress till min julblogg:
  https://mariesjulblogg.wordpress.com/

  SvaraRadera
 4. Åh, vad roligt! Ser fram emot att se bilder på det du har köpt :)

  SvaraRadera