söndag 21 september 2014

Någon som har tips på konstgjord julgran?

Är det någon av er som har tips på en bra konstgjord julgran?  Jag funderar på att köpa en då jag aldrig tycks bli helt nöjd med de riktiga ;) Finns inte så stort utbud på granar här...

Jag har tittat på den här, är det någon av er som handlat därifrån?
Jag kan tänka mig att lägga max 2000kr. Problemet är att den inte får vara för vid, typ en meter. Alla jag hittar är mycket vidare än så... Annars får man köpa en lägre, 180cm hög, men det blir kanske futtigt?

Som sagt, tips tas tacksamt emot!! :)

2 kommentarer:

 1. TACK! Jag har exakt samma problem! Har äntligen flyttat hemifrån och jag har jämt sagt att jag vill köpa en rejäl och snygg plastgran. Är uppväxt med (en faktiskt rätt snygg) plastgran och är ärligt talat inte så förtjust i riktiga granar, har haft äkta granar i miniformat förut och dels sticks de så VANSINNIGT när man ska klä dom och dels klarar jag inte av barrandet? Jag är en sån som vill klä granen typ första advent för att hinna njuta av den så länge som möjligt, men skulle jag göra det med en riktig gran skulle det nog inte se lika skoj ut på julafton.

  Så jag har också suttit och letat efter fina granar, men det är ju supersvårt?! Hade inte vågat beställa från den sidan du länkat om jag inte läst ett tiotal positiva omdömen om den sidan först, särskilt när det handlar om så mycket pengar... Har tittat på brittiska amazon och hittat några som skulle kunna vara bra där, men det är så svårt när det bara finns produktbilder! Liksom företagets egna bilder. Vill ha bilder från de som köpt granarna för att se hur dom ser ut på riktigt.

  Var mycket nyfiken på den dyra granen på Rusta, så jag åkte dit igår och kikade. Den var stor, jämn och fin och allt, absolut mycket finare än deras billigare granar. Hade den kostat kanske 400kr, MAX 500 så hade jag nog kunnat köpa en sån, men aldrig i livet att jag skulle punga ut 800 (!) spänn för en gran som ser så pass plastig ut. Näe, blev riktigt besviken. För den summan trodde jag att de skulle se lite lyxigare ut.

  Sorry för mitt surrande, men jag ska iaf kika in i kommentarerna på denna lite nu och då och se om du får några tips som jag kan haka på. :)

  SvaraRadera
 2. Dom hade ju en massa fint =D
  Blev sugen på både girlang och krans.

  SvaraRadera