lördag 26 december 2015

Lugnet har lägrat sig!

Då var det redan annandagen! Gårdagen spenderades i pyjamas hela dagen drickandes kaffe från vår nya kaffekokare, tittandes på vår nya tv och däremellan spelade vi julklappsspelen och utforskade de andra nya leksakerna. En alldeles perfekt slapp och mysig juldag!

Julafton började också med en lugn förmiddag då barnen lekte med sina morgonklappar och myste med lite film. Efter lunch gick vi som vanligt ner till byn här och fick träffa både den riktiga tomten och Valle-tomten.
När vi kom hem var det dags att plocka fram lite fika inför Kalle. Tomten sa när vi träffade honom på byn att han skulle bli lite sen i år, så barnen öppnade sina julklappar efter middagen. Men som tur var kom tomten precis innan barnen skulle gå och lägga sig och praktiskt nog hade han med sig gosedjur och eltandborste till barnen. Han kan han - tomten!


Efter barnen gått och lagt sig öppnade vi vuxna våra klappar och oj vad mycket fint vi fick! Bl a en ny tv och en kaffekokare som jag skrivit om redan. Så nu kan vi hälla upp kaffe igen utan att spilla på hela bordet pga den trasiga pipen och se på tv utan en massa konstiga färgade ränder ute i kanten, lyxigt!

Hoppas att ni alla hade en lika fin jul som vi! 

2 kommentarer:

  1. God fortsättning på julen! Mysigt att träffa jultomten 'på riktigt' på julaftonen:)

    SvaraRadera
  2. God fortsättning! Vilka mysiga bilder från julafton, väl unt att bara få slappa efter allt firande :)

    SvaraRadera