onsdag 22 oktober 2014

En liten tävling!

Jag har de här julkulorna i porslin från Fyrklöverns Disneykollektion. Jag har aldrig blivit färdig att använda dem. Så jag tänkte att de kunde få skänka glädje till någon annan istället! Skriv en kommentar ifall du är intresserad av att få en, och skriv också en motivering ifall det blir fler intresserade, så får det bli en liten tävling :) 

15 kommentarer:

 1. Åh jag är intresserad! Jag har alltid ansett att Disney har en alldeles unik förmåga att skapa julstämning på de mest fantastiska sätt! Jag har sett på Kalle Anka på Julafton hela mitt liv och en av mina favoriter är när Musse klär granen! Såg att det var motivet på kulan också så jag vore verkligen oerhört glad om jag fick äran att få en:))

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina! Är också jätteintresserad! :) Jag har precis samma tema i mitt rum som dessa vackra julkulor, rött guld och vitt så en av dessa skulle passa så himla bra och bli ett stort blickfång! Älskar Disney (finns det något juligare?!) och har alltid velat ha porslin från fyrklövern men hittills har det bara varit se men inte röra! :) Skulle bli överglad om jag vann en av dessa!

  SvaraRadera
 3. Å nu försvann mitt inlägg, gör ett försök till!
  Jag är jätteintresserad av en av de fina julkulorna. Den skulle i så fall jag ge till min kära dotter som älskar just den filmen som är på motiv på kulorna. Hon kan se den hur mycket som helst och framför allt skratta lika mycket varje gång. Och det bästa med att vara mamma är att den kommer slutligen hamna i min gran ändå <3

  Förresten, jättefin blogg. Hittade precis hit via julsidan.se Kanon att se alla fina bloggar!

  SvaraRadera
 4. Jag är ett STORT Disney fan & har sett många fina jul dekorationer från Disney! :)
  Även denna julkula är ju väldigt fin så självklart är jag intresserad av att få äga den!
  Denna julkula med den fina scenen med Musse, Pluto & Piff & Puff skulle ju passa perfekt i julgranen! :)

  SvaraRadera
 5. Åh vad fina. Skulle vilja vinna för att jag älskar älskar Dinsey och detta vore en fin början i min framtida dröm disneygran.

  SvaraRadera
 6. Åååh så fina! Jag har älskat Disney sedan jag var liten och jag skulle Verkligen vilja ha en så fin kula i min gran! Den Disneyklassikern med Musse, Pluto, Piff och Puff på julafton är en av mina favoriter :)
  Vänliga hälsningar, Anna (annagrevillius@gmail.com)

  SvaraRadera
 7. Oj! Jag har precis vart in på fyrklövern och kollat in deras disneyutbud (det är ju helt fantastiskt!). Skulle bli helt otroligt glad om jag vann då jag nu bestämt mig för att börja samla på dessa underbaringar. OM jag skulle vinna så skulle den första kulan i samlingen vara från dig! Tänk vad fantastiskt!! ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Jag är också jätteintresserad! Om jag skulle vinna en, så skulle jag spara den och ge den i julklapp i år till min syster som samlar på julgranskulor. Hon har gjort det i många år, men jag vet att hon är urdålig på att unna sig själv saker eftersom hon hellre köper fina saker åt sina tre barn. Så det vore en underbar present att få ge bort till henne i år :)

  SvaraRadera
 9. Jag vill hemskt gärna vinna! Vi ska flytta första januari, och därför har min man "förbjudit" mig att julpynta. Men en liten Disney-kula kommer han inte kunna säga nej till - han är lite av ett Disney-freak! :)

  SvaraRadera
 10. Vilken fin julkula! Jag skulle jättegärna vilja vinna den :D Än så länge äger jag inte en endaste julgranskula är. Den här julkulan skulle vara perfekt att börja en fin samling med. Jag älskar både jul och disney och skulle jättegärna se denna kulan hänga i granen när jag tittar på min favorit julfilm - Musse Pigg och hans vänner firar jul.

  SvaraRadera
 11. Hej! Jag skulle verkligen ta hand om kulan på bästa sätt om jag fick äran att ta över den. Hedersplats i granen så alla ser och kan beundra den. Kulan skulle få det fint här kan jag lova! :)

  SvaraRadera
 12. Jag vill gärna ha kulan! Jag älskar Disney och Fyrklöverns Disneykollektion. Det skulle vara en ära att få äga en sådan kula :)

  SvaraRadera
 13. Tycker att de är underbart söta och skulle passa perfekt i min gran. Jag har en liten idé om att börja förnya alla de vanliga röda kulorna i granen och införskaffa någon ny riktigt fin varje år. Detta skulle kunna bli den första :)

  SvaraRadera
 14. Underbar kula! Min motivering får vara att jag helt enkelt är värd den, efter en mörk och jobbig period.

  SvaraRadera
 15. Nu har jag gjort ett nytt inlägg där vinnarna presenteras! Grattis till er! :)

  SvaraRadera