söndag 26 oktober 2014

Tips till paketinslagningen!

Tänkte tipsa om två enkla sätt att piffa till julklapparna! Det är enkelt att göra en egen rosett som ser proffsig ut! Här har jag använt presentsnöre med lite spetseffekt från Rusta.Man gör tre cirklar i olika storlekar av bandet, som man fäster ihop med tejp. Ni vet så där som man gör när man ska göra en gammaldags girlang...


Sen trycker man ihop dem på mitten och lägger dem ovanpå varandra. Till sist är det bara att fästa ihop alla tre ringarna med en liten brad. (Eller ljungfruben, el vad man vill kalla dem ;))


Det är också väldigt effektfullt att göra ett litet flaggspel. Allt man behöver är ett snöre och washi-tejp (mönstrad papperstejp) Vik över lite tejp över snöret och klipp till vimplar, klart!

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Varsågod! Glad att jag kunde inspirera! :)

   Radera
 2. Bra tips, gillar presentsnöret med spetseffekt ifrån Rusta, de måste jag leta efter. Älskar att pynta till paketen lite extra så alla tips i den vägen är mycket uppskattade. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du gillade det, det kommer med all säkerhet fler liknande tips framöver :) Spetsbandet är förra årets, de har förhoppningvis liknande även i år. Det är jättefint! :)

   Radera