fredag 7 november 2014

Enkla sätt att pynta!

Man behöver inte byta ut alla saker man har för att få julfint. Jag tänkte tipsa om ett par enkla sätt att piffa till det man redan har framme.

T ex så har vi bara hängande stjärnor i de fönstren där vi redan har hängande fönsterlampor. Då är det bara att montera bort lampskärmen och sätta dit stjärnan, klart! 

Det är enkelt att göra en julgardin av den gardin som redan hänger där. Jag brukar sätta dit ett par renar i filt som jag köpt på IKEA för några år sedan i vår hissgardin i vardagsrummet. 


Eller så kan man sätta ett fint band på ett par panelgardiner. T ex ett sånt här lite bredare band om man har enfärgade gardiner. Man behöver inte sy, utan det funkar att sätta dit med små nålar. Det syns inte!


Sätt ett fint hänge på kandelabern eller på knoppen på skåpet eller byrån eller vart som helst där det går att hänga något :)


Små tips i all sin enkelhet :)

8 kommentarer:

 1. Jättebra tips, vad mysigt det ser ut :)

  SvaraRadera
 2. Bra tips! man måste inte köpa in passa ny inredning för flera tusenlappar utan det räcker med små saker för bara några hundringar och ändå blir det sjukt juligt och fint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis min tanke med inlägget! Kul att du gillade det :)

   Radera
 3. Ibland är det enkla det finaste!

  SvaraRadera