onsdag 12 november 2014

Planerar kör-schema!

Imorgon ska jag in till stan igen. Men den här gången är hela familjen med, så då måste man planera ett kör-schema så att man hinner med allt man vill innan barnen är hel-less ;)

Så det är vad jag försöker göra nu på förmiddagen mellan lek och mat med lillebror...

Just nu ser schemat ut så här:

Sjukhuset kl 10.00 (det är därför vi ska till stan, återbesök med lillebror..)

Åhléns, Indiska och Lindex på stan (här har jag redan listat exakt vad jag ska se på/köpa!)

Lunch och lek på Djungelhuset, ett lekland

Jula och Dollarstore och ev ICA Maxi

Dollarstore ligger nära leklandet så kanske jag kan smita dit medans pappan och barnen leker ;)

Sen hem!

Tror ni det funkar med en ettåring och en fyraåring? Tänkte att vi skulle göra av med lite energi på leklandet i mitten, så kanske det går vägen utan allt för mycket gnäll :)

Ni som inte har barn, njut av att kunna gå på stan i lugn och ro! Missförstå mig inte nu, jag älskar mina barn men just när man ska göra massa ärenden på stan är de inte det bästa sällskapet ;)


4 kommentarer:

 1. Ha, ha, låter bekant. Har idag besökt IKEA med en bebis och en treårig, tur att det finns så mycket lekytor så mamma hinner spana på julpyntet mellan varven.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ikea är bra på det sättet! Här är inte fyraåringen det största problemet, utan ettåringen som inte kan gå själv, men tycker det blir trist i vagnen efter ett tag... :)

   Radera
 2. Åh, dollarstore! Känns tråkigt att den inte finns i Stockholmstrakten, gillar den butiken starkt - pryltokig som man är! :) Hoppas det finns mycket kul där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hoppas jag med! Julsaker brukar de vara bra på :)

   Radera