måndag 14 oktober 2013

Det här fick följa med mig hem igår!

Vi var en snabbis inne i Östersund igår för att sälja en bil o då passade jag på att smita in en sväng på Dollar Store. De hade julsaker i två gångar, ganska mycket för att va så tidigt tycker jag :) Det här fick följa med hem:



Alla tre sakerna kostade 50kr tillsammans! Tänk er nybakta lussebullar i den röda korgen, blir ju sugen bara jag tänker på det! :) Julpappret var enfärgat i guld. Inte för att jag behöver presentpapper precis, eller vad säger ni? Det här är min samling just nu och fler lär det bli efter Rusta-besöket ;)



Sen har jag den här jättepåsen (det är alltså ingen vanlig påse, utan en sån där stor som man kan ha som julklappssäck...) med tomma kartonger, wellpapp, bubbelplast och andra inslagningstillbehör. Jag måste göra något åt den, har tröttnat på att se den överfulla påsen. Vet inte om jag bara ska slänga allt, men det är ju samtidigt bra att ha... Hur förvarar ni sådana här saker?




2 kommentarer:

  1. Vi slänger ut allt onödigt in bagarstugan till julen är kommen. Det som blir över efter paketinsagningen åker i soporna :)

    SvaraRadera
  2. Ja, jag får nog göra så i år också. Det får vara kvar till jul o det jag inte använt då, åker nog på tippen :)

    SvaraRadera